Het Drankenkabinet

Het Drankenkabinet wordt geleid door Bram, kenner van vele soorten wijnen en whisky. Bij De Proeverij is uw gastheer Leo. Ook deze beide heren zijn al jaren een begrip in Maassluis. Of je nu komt voor een fles wijn bij Bram of een kopje koffie bij Leo, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Het Drankenkabinet beschikt inmiddels over meer dan 450 soorten Whisky, waaronder zeer bijzondere exemplaren. Sommige zijn zeer geschikt als investering. Kijk hiervoor op de pagina WHISK(e)Y. Ook Bram kan je hier natuurlijk heel veel over vertellen. Hij bezoekt regelmatig Schotland of Ierland om nog meer te weten te komen over de verschillende soorten. Ook kunt u hier terecht om een cadeau te laten samenstellen. Of dit nu om een doosje of mandje wijn gaat.
Ze worden keurig en feestelijk verpakt.
Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

.


The John Walker Blue Label

De Blue Label wordt samengesteld uit zeldzame whisky's van bekende Schotse distilleerders. Sommige maltwhisky's die er in zijn verwerkt hebben een leeftijd van 50 tot 60 jaar. De flessen zijn genummerd en worden verkocht in een met zijde afgewerkte doos.

Glenmorangie Tain l'Hermitage 1975

Glenmorangie is een Schotse single malt whisky, gedistilleerd en gebotteld in de gelijknamige distilleerderij in Tain, Schotland. Glenmorangie gebruikt de hoogste distilleerketels in Schotland.