Het Drankenkabinet en De Proeverij zijn al meer dan 13 jaar een begrip in Maassluis.
In 2002 opende de slijterij Het Drankenkabinet haar deuren en ruim anderhalf jaar later volgde De Proeverij. Het Drankenkabinet wordt geleid door Bram, kenner van vele soorten wijnen en whisky. Bij De Proeverij is uw gastheer Leo. Ook deze beide heren zijn al jaren een begrip in Maassluis Of je nu komt voor een fles wijn bij Bram of een kopje koffie bij Leo, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
 
 
  Het Drankenkabinet beschikt inmiddels over meer dan 450 soorten Whisky, waaronder h��l bijzondere exemplaren. Sommige zijn zeer geschikt als investering. Kijk hiervoor op de pagina WHISK(e)Y. Ook Bram kan je hier natuurlijk heel veel over vertellen. Hij bezoekt regelmatig Schotland of Ierland om nog meer te weten te komen over de verschillende soorten.  
 
Ook kunt u hier terecht om een cadeau te laten samenstellen. Of dit nu om een doosje of mandje wijn gaat. Ze worden keurig en feestelijk verpakt.
 

 
  De Proeverij is meer dan een caf�, je kan hier diverse soorten bier en wijn proeven. Verder is het hier altijd gezellig vertoeven voor een kopje koffie of om gezellig een biertje of een wijntje te drinken. Leo maakt altijd tijd vrij voor iedereen om een gezellig woordje te wisselen.  
     
     
     
     

 

 

 

  De Drie Aren

Jonge jenever
(1 ltr)

Vaste lage prijs

� 10,50

Carmelle jaarwijn

Wit, Rood of Ros�
(75 cl.)
Per fles � 6,99

6 flessen (doos) voor:

� 29,00 (= Per fles � 4.83)

Designed & Hosted by: Van der Lely Web-Design